Pemesanan Hubungi:
1. Djefi: SMS/Whatsapp: 0813-1063-6383 Line ID: djefi, Email: order.buku@aksiku.com
2. Farida: SMS/Whatsapp: 0813-1555-4445
"Harga Belum Termasuk Biaya Ongkos Kirim"
"Pengiriman dilaksanakan sehari setelah Pembayaran"
Home » , , , , , , » Manehna (Sjarif Amin)

Manehna (Sjarif Amin)

www.aksiku.com
www.aksiku.com

www.aksiku.com

www.aksiku.com
Judul: Manehna
Penulis: Sjarif Amin
Tebal: 76 hal
Harga: Rp. 15.000,-HABIS
Berat Buku: 40 g
Kulit Muka: Soft Cover Kondisi: Cukup bagus (Buku BEKAS/Kondisi fisik sesuai foto)
Penerbit: PT Kiblat Buku Utama Tahun: 2001 Cet.3
Bahasa: Indonesia

Sinopsis

Manehna, mojang nu teu wasa nuturkeun panjurug kalbu, lantaran katalian ku pangreremo kolot, ahirna kapaksa kudu papisah jeung jajaka anu dipikacintana. Demi si jajaka, sanggeus kaleungitan mojang anu jadi pinyileukanana, kudu panjang nandang lara.

Katineung dina mangsa ka tukang-tukang heunteu bisa disieuhkeun, ngukuntit ka mana wae indit. Dina keur pareng malikan deui lalampahan bari nyoreang ka mangsa lawas, bet karasa aya nu leungit,lantaran sidik, si mojang geus aya ngiwat. Tapi, leungit teh raga badagna, da ari lelembutanana mah antng manteng dina geter angen.


0 comments:

Post a Comment

Buku Pilihan